Logo vierklank.nl
Iedereen zingt mee met oude nummers als ‘Meisjes met grijze haren’.
Iedereen zingt mee met oude nummers als ‘Meisjes met grijze haren’.
Ouderen

Feestje in verzorgingshuis De Koperwiek

door Walter Eijndhoven

Woensdag 11 oktober organiseerde Woon- en Zorgcentrum De Koperwiek in Bilthoven een gezellige middag voor haar bewoners. Ebbe Rost van Tonningen speelde op zijn accordeon en vermaakte met veel nummers zowel de bewoners als het personeel van het verzorgingshuis.

Meer dan dertig mensen waren aanwezig in het restaurant van De Koperwiek. Zingend en meedeinend op de muziek van liedjes als 'Meisjes met grijze haren' en 'Ik houd van Amsterdam'. 'Het is de eerste keer dat wij dit organiseren', vertelt medewerkster Judith, 'en kijk wat voor plezier onze bewoners hebben'. Iedereen zong dan ook uit volle borst mee met alle nummers. Accordeonist Rost van Tonningen: 'Leuk zoals alle bewoners reageren op al die nummers. Ik speel zo'n 25 liedjes en alleen het refrein, dat is namelijk gemakkelijk te onthouden voor iedereen. Geweldig zoals iedereen meedoet'.

De medewerkers van De Koperwiek zijn ook erg tevreden en deze middag zal dan ook zeker een vervolg krijgen. Judith: 'Waarschijnlijk willen wij de volgende keer iets organiseren met de andere tehuizen, of iets met met een boot, maar daar moeten wij het nog met elkaar over hebben'.

Meer berichten