Logo vierklank.nl
 Thijs van Leer verzorgt een boeiend optreden in het Bilthovense Theater.
Thijs van Leer verzorgt een boeiend optreden in het Bilthovense Theater.
Muziek

Thijs van Leer in Het Lichtruim

Aan het begin van het nieuwe seizoen verwelkomt Theater Het Lichtruim de welbekende fluitist/ pianist Thijs van Leer op vrijdag 29 september om 20:00 uur.

Thijs van Leer is naast fluitist een fantastische (jazz-)pianist. In zijn concertvertelling in Theater Het Lichtruim belicht hij de meest bijzondere momenten uit zijn muzikale leven. Daarbij zingt hij, bespeelt piano en dwarsfluit, brengt nieuwe en oude composities ten gehore en vertelt over zijn tijd met Ramses Shaffy en Liesbeth List, Rogier van Otterloo, zijn vader en andere belangrijke kopstukken uit zijn leven. Hij wordt begeleid door gitarist Menno Gootjes.

Na afloop is de gloednieuwe CD te koop die Thijs van Leer persoonlijk zal signeren. Kaartverkoop via de ticketshop www.theaterhetlichtruim.nl

Lezersactie
Er is een beperkt aantal gratis kaarten beschikbaar voor de lezers van De Vierklank. Stuur een mail naar info@vierklank.nl om hiervoor in aanmerking te komen. De kaarten worden maandag 25 september verloot onder de inzenders.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>