Logo vierklank.nl
Kunst & Cultuur

Kernen en Tentoonstellingen

Op het ogenblijk reist de tentoonstelling 100 jaar Bilthoven door de kern Bitlhoven. De tentoonstelling van 17 september t/m 15 oktober in de Centrumkerk, Julianalaan 42 te Bilthoven bewonderen.

Vanaf zaterdag 29 september zal er in Dijckstate aan het Maertensplein te Maartensdijk de kerntentoonstelling gehouden worden over het ontstaan en de geschiedenis van Maartensdijk. En in Westbroek - als laatste kern van de voormalige gemeente Maartensdijk - zal er eind oktober in Molen de Kraai een tentoonstelling worden gehouden over het ontstaan en de geschiedenis van Westbroek. Tenslotte zal er in november in het HF Witte Centrum een tentoonstelling worden ingericht over het ontstaan en de geschiednis van De Bilt. Definitieve data, tijdstip van de officiële openingen en de overige data en openingstijden is te vinden op website www.vanzoddetotpleisterplaaats.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>