De diverse activiteiten trekken veel bezoekers.
De diverse activiteiten trekken veel bezoekers.

Marktdag De Bilt voor goed doel

Algemeen Activiteiten

Zaterdag 9 september wordt om klokslag 10.00 uur de Marktdag met Oldtimers 2017 in De Bilt geopend. Het evenement vindt plaats in de Dorpsstraat en rondom de Dorpskerk. De opbrengst is voor projecten, die kansarme kinderen in Nicaragua, Colombia en Malawi ondersteunen.

Het evenement bestaat uit drie onderdelen: de Vrijetijdsbraderie, de Oldtimerdag en Marktdag rond de kerk. De markt bestaat o.a. uit een grote tweedehands boekenmarkt, een kledingmarkt en een rommelmarkt. Op de vrijetijdsbraderie presenteren bedrijven, verenigingen en organisaties hun aanbod.

Oldtimers
De eigenaren van ruim 100 deelnemende oldtimers rijden in de ochtenduren (start 10.30 uur) een rit door Midden-Nederland. Na terugkeer zijn de oldtimers 's middags te bezichtigen op de Dorpsstraat. Bezoekers kunnen 's ochtends meerijden met Bus27 in een stoet van oldtimers en 's middag is er een speciale route door De Bilt. Kaarten kunnen in de voorverkoop worden verkocht via www.oldtimerdagdebilt.nl of op de dag zelf bij de informatiekraam.

Programma
Het programma vermeldt verder: beklimmen van de Dorpskerktoren ( vanaf 10.15 uur), middagrit Bus27 (14.30 uur), Marktdag for Kids, uitslag verloting (16.15 uur), uittocht oldtimers (16.30 uur). Het gehele programma wordt muzikaal opgeluisterd door The Pub. Tot 16.30 uur is publiek van harte welkom. Meer informatie op www.marktdagdebilt.nl