Logo vierklank.nl
 In Bibliotheek Bilthoven is er een leesgroep Nederlandse Literatuur na 1950.
In Bibliotheek Bilthoven is er een leesgroep Nederlandse Literatuur na 1950.
Algemeen

Cursussen en leesgroepen Bibliotheek

In september start de Bibliotheek met nieuwe cursussen en leesgroepen in Bilthoven. Deelnemers worden meegenomen in de wereld van de verbeelding. Door een verhaal te vertellen, door interactief voetsporen van literaire helden te volgen en door romans en gedichten van alle kanten te bekijken.

Door in een groep bezig te zijn met literatuur en verhalen krijg je prachtige inzichten cadeau. Zo ontdek je samen veel meer in een boek dan de schrijver bedacht heeft. Een roman kan immers op zoveel manieren gelezen worden. Literatuur leert je vanuit een ander gezichtspunt naar de wereld kijken en vertelt veel over de tijdgeest.  

Beleving
Voor de echte literaire beleving organiseert de Bibliotheek de cursus In het voetspoor van heldin, waarin men al doende gaat zien hoe helden uit de literatuur zijn voorgegaan om zo de heldin in het eigen leven te ontdekken. Deze cursus wordt gegeven in Bilthoven en start op 13 september. De cursussen en leesgroepen worden gegeven door enthousiaste deskundigen op het gebied van literatuur, vertellen, schrijven en persoonlijke ontwikkeling. Meer informatie en aanmelden: activiteiten@ideacultuur.nl.

Meer berichten