Help mee de Utrechtse natuur te beschermen.
Help mee de Utrechtse natuur te beschermen. Foto: Renk Ruiter

Utrechts Landschap wil meer Beschermers

Algemeen Natuur & Milieu

Utrechts Landschap startte vorige week een wervingsactie in de provincie Utrecht om nieuwe Beschermers te werven. Het aantal structurele donateurs van 23.500 mensen blijft op peil, maar het aantal te beheren hectares natuur wordt steeds groter (ruim 5.000 hectare). Dit vraagt om meer structurele inkomsten van Beschermers.

Een harmonieuze omgeving voor mens, dier en plant ontstaat niet vanzelf. Utrechts Landschap beschermt de natuur al negentig jaar en zorgt dat iedereen daar tot in eeuwigheid van kan blijven genieten. Samen met andere natuurbeschermingsorganisaties zet de stichting zich in om meer natuur in Nederland te creëren. Met meer Beschermers kan Utrechts Landschap meer natuur veilig stellen.

Wervingsactie
Via social media, vrijwilligers in de infocentra en een wervingsflyer worden inwoners van provincie Utrecht gevraagd Beschermer te worden. Mensen die voor 1 juni 2017 Beschermer worden ontvangen naast het welkomstpakket ook nog eens het prachtige foto- en verhalenboek Negen Seizoenen, het extra dikke jubileumnummer Mijn Utrechts Landschap met daarin een grote gebieds- en wandelkaart en een Beschermerspas met veel voordeel cadeau. Zie www.utrechtslandschap.nl