Logo vierklank.nl
Momenteel worden de renovatiewerkzaamheden aan de buitenzijde van de Vierstee uitgevoerd.
Momenteel worden de renovatiewerkzaamheden aan de buitenzijde van de Vierstee uitgevoerd.
Algemeen

Renovatie De Vierstee gestart

Bouwbedrijf Vaessen gestart met de renovatie van sport- en cultureel centrum De Vierstee in Maartensdijk.

De Vierstee is na bijna 40 jaar toe aan vernieuwing. De plannen voor de renovatie zijn in nauw overleg met de gebruikers en Stichting Vierstee 2.0 tot stand gekomen. Tijdens de verbouwing worden diverse knelpunten opgelost, zoals meer ruimte en verbetering van de akoestiek in de toneelzaal, nieuwe sportvloeren in de sporthal, aanpassen van wandtoestellen waardoor meer uitloopruimte gecreëerd wordt en verplaatsing van de bibliotheek waardoor de toegankelijkheid wordt vergroot.

Oplevering
De komende periode worden werkzaamheden aan de buitenkant van het pand uitgevoerd, zodat De Vierstee de komende tijd nog gebruikt kan worden. Vanaf half mei verplaatsen de werkzaamheden zich naar binnen. Tijdens de zomervakantie werkt bouwbedrijf Vaessen door om het werk op tijd af te hebben. Naar verwachting vindt de oplevering na de zomer plaats.

Inloopbijeenkomst
Wie benieuwd is naar de aanpassingen van De Vierstee, is van harte uitgenodigd voor de inloopavond op woensdag 19 april tussen 19.30 en 20.30 uur in De Vierstee. Medewerkers van bouwbedrijf Vaessen en de gemeente De Bilt zijn aanwezig om toelichting te geven op impressies van het pand en eventuele vragen te beantwoorden. Zie voor meer informatie ook www.debilt.nl/vierstee.

Meer berichten