Logo vierklank.nl
Ouderen

Primeur in Schutsmantel Bilthoven.

Een bewoner van de Schutsmantel geniet in het lentezonnetje van de tocht in een riksja.
Een bewoner van de Schutsmantel geniet in het lentezonnetje van de tocht in een riksja.

De afgelopen week had wooncentrum Schutsmantel in Bilthoven de primeur. Vrijwilligers van 'fietsen alle jaren' kwamen een aantal dagen op bezoek met hun riksja. Bewoners van de Schutsmantel konden instappen om een ritje te maken door de wijk Bilthoven Noord.

Verschillende dames en heren genoten met volle teugen van het mooie weer, de mooie natuur en de heerlijke fietstocht. Dit initiatief is georganiseerd door de fietsersbond. Inmiddels zijn er verschillende plekken in Nederland, waaronder Bilthoven, waar dit project van start is gegaan. Er is een groep vrijwilligers die hiervoor een training hebben gedaan, die op pad gaan met mensen die zelf niet meer de mogelijkheid hebben om te fietsen.

Bij de Schutsmantel was het een groot succes en veel bewoners zouden graag nog eens een ritje maken. De afgelopen dagen zijn er al 25 bewoners die mochten genieten van een prachtige tocht door de wijk, met dank aan de vrijwilligers van fietsen alle jaren. Meer informatie over dit project kunt u vinden op www.fietsenallejaren.nl

Meer berichten