Logo vierklank.nl
Algemeen

Mamacafé van start

Het Mamacafé in De Bilt is op 10 maart feestelijk van start gegaan. Na een geslaagd openingsfeestje is er alle aanleiding enthousiast verder ter gaan met het organiseren van extra activiteiten.

MuzieKanjers biedt op 31 maart een ochtend met 'Muziek op Schoot' aan tijdens het Mamacafé, waarbij alle kinderen en ouders kunnen genieten van het samenzijn in combinatie met muziek. Ook kan er binnenkort een keer gratis tweedehands (merk-)kleding worden uitgekozen tijdens het Mamacafé, gedoneerd door www.kleertjesdoos.com.

Op www.mensdebilt.nl en Facebookpagina mensdebilt worden al deze extra activiteiten vooraf aangekondigd. Ook is hier is info vermeld aangaande de openingstijden.

Het Mamacafé is op vrijdagen van 10.00 tot 11.30 uur in Restaurant Bij de Tijd, Prof. Dr. H. Kamerlingh Onnesweg 14 in De Bilt. Voor een eventueel aanbod van extra activiteiten tijdens het Mamacafé c.q. de mogelijkheden als gastvrouw te fungeren: Christine Thomas van Mens De Bilt: c.thomas@mensdebilt.nl of tel. 06 13069608.

Meer berichten