Botaboots is in winterse sferen.
Botaboots is in winterse sferen.

Kerstshoppen bij BotaBoots

Algemeen Kerst

Met de feestdagen in zicht wordt het weer extra gezellig bij Botaboots. De winkel is volledig in kerstsfeer en naast de mooiste outfits voor de feestdagen is er ook een uitgebreid assortiment decembercadeautjes te vinden.

Vrijdag 16 december wordt het vanaf 19.00 uur extra gezellig op de Industrieweg in Maartensdijk. De deuren van de winkel staan dan open voor een avondje kerstshoppen en in de ski-hut is de winterse sfeer helemaal compleet. Uiteraard wordt er weer voor een hapje en een drankje gezorgd.

Korting
Speciaal voor de decembermaand heeft Botaboots een aantal aantrekkelijke aanbiedingen gemaakt. Die zijn nog de hele maand geldig. BotaBoots is ook een van de deelnemers aan het bonnenboekje dat de bezorgers, vergezeld van hun kerst-/nieuwjaarsgroet, aan de deur brengen. De kortingsbon van Botaboots is al in december geldig en ook van toepassing op afgeprijsde artikelen. Kortom reden genoeg om eens naar de Industrieweg in Maartensdijk te gaan en daar te proeven aan de bijzondere sfeer en te snuffelen in de uitgebreide collectie met labels als BotaBoots, Riani, Caroline, Biss, Silver, Deha, Milestone, Mos Mosh, Mala Alisha, Ikki en Minnetonka. De showroom is normaliter geopend op donderdag en vrijdag van 12.00 - 19.00 uur en op zaterdag van 12.00 - 17.00 uur. Ook buiten deze openingstijden is het mogelijk om een afspraak te maken, tel. 0346-212279.