Afbeelding

Kerstman organiseert lichtjestocht in Bilthoven

Algemeen Algemeen

De tocht begint om 16.30 uur bij de Centrumkerk aan de Julianalaan en eindigt bij het Kersthuis in de Kwinkelier. De Kerstman gaat voorop. De tocht duurt ongeveer een half uur. Bij het Kersthuis staat voor alle deelnemers wat lekkers klaar. Iedereen mag en kan gratis meelopen. Je moet wel een eigen lichtje meenemen in de vorm van een lantaarn of lampion.  Het mooiste lichtje wordt aan het eind van de tocht door de Kerstman beloond met een leuk kerstcadeautje. Er is ook een cadeautje voor de leukst/origineelst verklede Kerstman of kerstvrouw.

Vrijdagavond 16 december komt de Kerstman naar Bilthoven Centrum voor een lichtjestocht; een gezellige wandeling bij schemerlicht voor jong en oud door Bilthoven Centrum en de Kwinkelier moet leiden tot een sfeer van warmte, ontmoeten en ongedwongenheid.

Kerstweekend
De lichtjestocht is het begin van een gezellig pre-kerstweekend met tal van activiteiten en verrassingen in Bilthoven. Op zondag 18 december zijn de meeste winkels geopend van 12.00 tot 17.00 uur en rijdt er een speciaal kersttreintje waar je gratis kunt instappen. Zaterdag en zondag is er ook live music van o.a. de Brandweerharmonie Bilthoven en het muzikale damestrio Panashhh.