Beatles bij Bouwman Cultuur Café

Algemeen Kunst & Cultuur

Loes, Joke en Riet zijn drie zussen van in de zestig. Ooit vielen ze als een blok voor de muziek en de charmes van John, Paul, George en Ringo. Op een stralende lentedag reizen ze vol goede moed en met al die Beatles-hits in hun hoofd naar het Beatles Museum in Alkmaar om er nog één keer de tijd van hun leven te hebben.

'De Beatles-zusjes' is een hartverwarmend verslag van dit bijzondere dagje uit maar ook een reis terug naar de jaren zestig. Een voorstelling vol Beatles-songs, herinneringen en hartenkreten, die de Hollandse Beatlemania op intieme wijze tot leven wekt. Bedoeld voor al die meisjes van toen, die er van droomden om ooit met hun favoriete Beatle te trouwen.

Theo Hendriks
Theo Hendriks werd in 1959 geboren in Utrecht. Daar groeide hij op met zijn drie zussen, en droomde hij van een carrière als zanger van The Beatles. Maar omdat zijn vader elektricien was, werd hij elektrotechnisch ingenieur. Via bassist van Poison Ivy, programmeur van de PDP-11 en copywriter bij FHV/BBDO ontdekte hij wat hij het allerliefste deed: eigen verhalen vertellen. Hij is storyteller voor organisaties, spreker op congressen en auteur van boeken over storytelling zoals No Story No Glory en Change the Script. Daarnaast vertelt hij als hartstochtelijk Beatles-fan verhalen over zijn familie en zijn Beatles-zusjes op allerlei podia in Nederland.

De ontmoeting is op vrijdag 20 mei, aanvang 19.30 uur bij Bouwman Cultuur Café, Hessenweg 168 in De Bilt. Entree kost 5 euro. Graag vooraf reserveren tel. 030 2200112 of info@bouwmanboeken.nl.