Kerstboompjes voor het goede doel

Algemeen Algemeen

Ook in 2015 zijn er weer kerstboompjes te koop, versierd door de dames van Lionsclub Bilthoven 2000. De opbrengst van de actie gaat dit jaar naar twee goede doelen.

Een daarvan is Stichting Jarige Job; een stichting, die het mogelijk maakt om kinderen uit kansarme gezinnen toch hun verjaardag te laten vieren door middel van een verjaardagsbox. Hierin zitten o.a. traktaties voor in de klas, een cake en versieringen zoals slingers en ballonnen voor thuis. De Voedselbank zorgt voor de uitlevering van de verjaardagsboxen. Ook de Prinses Maxima Manege in Den Dolder mag weer naar een deel van de opbrengst uitzien. Hun missie is het aanbieden van hippische activiteiten aan mensen met en zonder beperking om vooruitgang te bevorderen in hun welzijn en maatschappelijke mogelijkheden.

Abrona
De kerststerren zijn net zoals vorig jaar gemaakt door Abrona in Zeist. Abrona is een huis voor volwassenen met een verstandelijke beperking. In hun kaarsenmakerij hebben zij de ruim 16.000 prachtige kaarsvetsterren gemaakt, die de bomen mooi versieren.

Boompjes bestellen kan per e-mail (lionskerstbomen@gmail.com) of tel.(06 19496318).