Werner de Groot is gearriveerd bij het magazijn van De Voedselbank. (foto Roelof de Boer)
Werner de Groot is gearriveerd bij het magazijn van De Voedselbank. (foto Roelof de Boer)

150 Kerststollen van CDA De Bilt-Maartensdijk voor Voedselbank De Bilt

Algemeen

- ingezonden mededeling -

 Vrijdag 17 december leverde CDA-lijstrekker Werner de Groot 150 kerststollen af bij de Voedselbank in De Bilt. De kerststollen - in opdracht van het CDA door Bakkerij Bos te Maartensdijk gebakken - , werden dankbaar in ontvangst genomen door Voedselbankvrijwilliger Roelof de Boer (al jaren actief voor de Voedselbank De Bilt). Hij vond het fantastisch de stollen te mogen aannemen en te kunnen doorgeven aan de families en gezinnen die structureel gebruik maken van De Voedselbank in De Bilt.

 Werner de Groot: ‘Betrokken inwoners versterken de onderlinge verbondenheid en het CDA vindt dat ook de politiek - zeker in deze tijd - aan die versterking mee moet doen. We leven niet alleen voor onszelf, maar vooral ook voor en met elkaar. Wie geraakt is door het lot van de ander, kan niet anders dan in beweging komen en dat geldt ook voor ons lokale CDA’.

Voedselbank de Bilt is er voor inwoners van de zes kernen van de gemeente De Bilt, De vrijwilligers van Voedselbank De Bilt helpen wekelijks meer dan 125 huishoudens/gezinnen met voedselhulp. De afnemers zijn in financiële problemen geraakt en hebben wekelijks te weinig geld over om voedsel en kleding te kopen.

Wie ook iets wil betekenen voor de Voedselbank (financieel of in natura) kan een kijkje nemen op de website van Voedselbank De Bilt: https://voedselbankdebilt.nl