Logo vierklank.nl
Trainer Kevin Ligtermoet ziet de komende competitie met vertrouwen tegemoet. Het doel is een periodetitel.
Trainer Kevin Ligtermoet ziet de komende competitie met vertrouwen tegemoet. Het doel is een periodetitel.

SVM gaat voor een periodetitel

Trainer Kevin Ligtermoet van voetbalvereniging SVM uit Maartensdijk is optimistisch gestemd over het aankomende voetbalseizoen. Zijn selectie is op één speler na in takt gebleven en is door de instroom van enkele nieuwe spelers in de breedte sterker geworden.

door Kees Diepeveen

Zaterdag 10 augustus is het seizoen voor de SVM-selectie begonnen. Trainer Kevin Ligtermoet, die voor het 2e jaar de spelers onder zijn hoede heeft startte de training die ochtend met 22 mensen. Dat is de helft van de totale selectie. Met name door vakanties is de groep nog klein, maar een weekje later was de selectie weer redelijk compleet. De definitieve selectie wordt straks vastgesteld op 35 man; dus er zullen nog een aantal spelers afvloeien. De komende weken zal dat worden bepaald.

Kans
Kevin Ligtermoet: 'We hebben voor een grote selectie gekozen om zoveel mogelijk spelers een kans te geven. Ook een aantal spelers uit de jeugd onder 19 is in de voorlopige selectie opgenomen. Zij kunnen zich laten zien op dit niveau. Ik heb echt een goed gevoel bij deze groep. Voordeel is dat ik vrijwel alle spelers ken en weet wat ik kan verwachten. Alleen de nieuwe spelers moet ik nog leren kennen'.

Periode
Vorig jaar heeft SVM geen promotie naar de 3e klasse kunnen afdwingen, maar wel een periodetitel gehaald. Dat is ook weer het doel voor dit seizoen. 'Titelkandidaat zijn we niet' volgens Kevin Ligtermoet, 'Dat zijn EDO en Elinkwijk. Maar we zullen goed voorbereid aan het seizoen beginnen. Op dinsdag 20 augustus speelden we een oefenwedstrijd tegen Voorwaarts. Daarna zijn er nog ontmoetingen tegen ODIS en FC De Bilt 2. Ook de bekercompetitie (tegen Eemnes, Forza Almere en Laren) staat voor de deur. We hebben zin in het seizoen en zullen er klaar voor zijn met deze perspectiefrijke groep'.

    

Meer berichten