Logo vierklank.nl
Algemeen

Afslanken door plaatselijke kou

Marloes Boelema is enthousiast over Cryotherapie.
Marloes Boelema is enthousiast over Cryotherapie.

Cryo21 is een revolutionaire behandeling waarmee overtollige vetzones door middel van kou verdwijnen. Vetrandjes over de rand van je broek, een onderkin of andere zones die ondanks sporten en lijnen maar niet willen verdwijnen kunnen met Cryo21 bij Mooinmodel aangepakt worden.

Marloes Boelema is met haar salon gevestigd aan de Molenkamp 46 in De Bilt en enthousiast over Cryo21. 'De Cryotherapie-behandeling is een unieke', vertelt Marloes. 'De behandeling benut het natuurlijke effect van kou om cellulitis of vetrolletjes te verminderen, een dubbele kin of verslapte huid aan te pakken. Lichaamsvet bestaat uit meerdere lagen. De onderste laag zit dicht op de spieren en kan worden verminderd door voldoende bewegen en goede voeding. De laag er boven ligt net onder de huid en dat is een hardnekkige vetlaag die niet of nauwelijks doorbloed is waardoor je er moeilijk vanaf komt. Dit is een ideale laag om met een cryotherapie behandeling aan te pakken. De behandeling duurt maximaal 30 minuten, waarbij aan het einde de behandelde zone al enkele centimeters geslonken is.'

Blijvend resultaat
'Op basis van onderzoek werd vastgesteld dat vetcellen gevoelig zijn voor kou, gaat Marloes verder. Een plotselinge daling van de huidtemperatuur zorgt ervoor dat de vetcellen zichzelf vernietigen. Het vet wordt uiteindelijk langs natuurlijke weg geëlimineerd en de vetcellen zijn verwijderd. Die vetcellen komen ook niet meer terug en het resultaat is dus blijvend.

Kennismakingsdagen
Kom naar de kennismakingsdagen bij Mooinmodel op 17, 18, 24 of 25 januari. Op deze dagen wordt 50% korting verleend op een kennismakingssessie. Bel 033 2465748 voor een afspraak.

Meer berichten