V.l.n.r. Jeppe Hubeek, Siebe Hubeek en Matthijs Groenewegen. Zittend: Patrick Groenewegen.
V.l.n.r. Jeppe Hubeek, Siebe Hubeek en Matthijs Groenewegen. Zittend: Patrick Groenewegen.

SV Irene succesvol bij Districtsfinale turnen

Algemeen Sport

SV Irene heeft afgelopen weekend vier medailles gescoord! Op 13 mei streden vier jonge turners mee om de prijzen in de categorie 'pupil' en 'instap' van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie.

In maart en april hebben Jeppe en Siebe Hubeek en Patrick en Matthijs Groenewegen zich in de voorrondes van district MidWest geplaatst voor de Districtsfinale in Utrecht. Jeppe deed mee in de categorie 'instap'. Hij deed een hele goede oefening aan de ringen. Ook de andere vijf onderdelen gingen goed. Dit werd beloond met een bronzen medaille. In de categorie 'pupil' won zijn broer Siebe een bronzen medaille, zijn favoriete onderdeel is sprong. De tweelingbroers Patrick en Matthijs werden respectievelijk tweede en eerste. Patrick deed een bijna foutloze oefening aan de ringen, terwijl Matthijs schitterde aan het rek. Trainster Josta van Loo 'Wat geweldig, alle jongens zijn in de prijzen gevallen!'.

Het geweldige seizoen wordt op 24 juni wordt afgesloten met onderlinge wedstrijden. Meer informatie gymnastiek.sv-irene.nl           (Nathalie Hondius)