Ga op ontdekking bij Topkids.
Ga op ontdekking bij Topkids.

Ontdekkingstocht bij Topkids

Zakelijk Jeugd

Op 24 augustus a.s. opent Topkids Kinderopvang de Ontdekkings-BSO in de Martin Luther Kingschool. Deze buitenschoolse opvang (BSO) is bedoeld voor alle kinderen die in Maartensdijk naar school gaan en die het leuk vinden om zowel voor als na schooltijd gezellig met elkaar op ontdekking te gaan.

Op woensdagmiddag 8 juli na schooltijd, organiseert Topkids Kinderopvang een groots evenement op het schoolplein van de Martin Luther Kingschool. Alle kinderen uit Maartensdijk zijn uitgenodigd om op ontdekkingstocht te gaan.

Tijdens deze middag wordt er vast een tipje van de sluier opgelicht van alle activiteiten die de nieuwe Topkids Ontdekkings-BSO voor de kinderen in petto heeft. In samenwerking met verschillende (sport-)verenigingen in Maartensdijk worden er workshops aangeboden in onder andere tennis, judo, zingen en koken. Ook kunnen er echte wetenschappelijke proefjes worden gedaan en kan er worden gezaagd en getimmerd in de bouwhoek.

Hapjes en drankjes na schooltijd worden verzorgd en voor de actieve deelnemers ligt er een goodiebag klaar met leuke cadeautjes. Deelname is gratis voor alle schoolkinderen uit Maartensdijk. Meer info over onze Ontdekkings-BSO is te vinden op www.topkids.nl.