Nova-recreanten spelen eerste wedstrijden
Nova-recreanten spelen eerste wedstrijden Foto: Nanne de Vries

Eerste bekerwinst voor SVM

Sport

Zaterdag 29 augustus speelde SVM de eerste wedstrijd van het seizoen 2020-2021: deze eerste ontmoeting was een treffen in de bekercompetitie tegen het Amsterdamse T.O.G..

In het begin kon je zien dat SVM er in moest komen met in de 9e minuut al wel een eerste kans voor de thuisploeg. TOG was alleen bezig met verdedigen. Heel af en toe kwamen ze er eens uit maar dat werd gelijk in de kiem gesmoord door de SVM-ers . In de 18e min. maakte Mike de Kok de 1 -0 , gevolgd door de 2-0 (25ste ) en de 3-0 in de 43ste minuut. Met deze stand gaat SVM rusten.

In de 2e helft komt Jordy van de Lee voor Mike de Kok, die na zijn hattrick mag uitrusten. Er zijn wat schoten tegen de vijandelijke paal, er is een eerste gele kaart voor en verder zijn er nog wat wissels. In de 80e minuut omspeelt Mike Boshuis de Amsterdamse doelman en completeert daardoor het eerste kwartet Maartensdijkse competitietreffers.

A.s. zaterdag vervolgen de Maartensdijkers de bekerontmoetingen in Rijsenhout en op 12 september is SVM opnieuw gastheer; nu tegen OSC uit Amsterdam West.