Salvo staat aan de vooravond van een nieuw seizoen.
Salvo staat aan de vooravond van een nieuw seizoen. Foto: Etienne Werner

Start nieuwe seizoen volleybalvereniging Salvo’67

Sport

Dinsdag 25 augustus start voor Salvo’67 uit Maartensdijk het nieuwe volleybalseizoen. Vanaf 18.45 uur is sporthal De Vierstee weer de vertrouwde trainingslocatie. Jeugd, de recreantengroep en de wedstrijdafdeling trainen op deze avond. Mensen die interesse hebben of het volleybal eens willen proberen zijn van harte welkom.

Vorig seizoen is heel succesvol verlopen voor Salvo. Het standaard herenteam is gepromoveerd naar de 1e klasse. Ook het standaard damesteam is gepromoveerd naar de 1e klasse. Het 2e damesteam is gepromoveerd naar de 2e klasse. Door het vertrek van enkele speelsters en door langdurige blessures kan de damesselectie wel wat uitbreiding gebruiken. Ook het standaard herenteam kan nog wel een kwaliteitsimpuls gebruiken. Dames en heren die graag een uitdaging aangaan zijn van harte welkom. Tot en met half oktober trainen de heren- en damesselectie ook op donderdagavond. 

Jeugd
Jeugd vanaf 8 jaar traint vanaf 18.45 uur op de dinsdagavond. Op speelse en uitdagende wijze wordt de jeugd de beginselen van de volleybalsport bijgebracht en krijgen zij volop de mogelijkheid om zich te ontwikkelen onder leiding van de enthousiaste trainers. Bij voldoende deelname wordt aan de jeugdcompetitie deel- genomen.

Recreanten
Bij Salvo wordt ook buiten de selecties om met plezier gespeeld. Zowel dames als heren van de overige competitieteams zijn wekelijks enthousiast met hun sport bezig en gaan altijd voor een goed resultaat. Bij de recreantengroep wordt gemengd gespeeld. Mensen die het leuk vinden om wekelijks een balletje te slaan en de basistechnieken van het volleybal te leren kunnen prima binnen deze enthousiaste groep aansluiten waar iedereen welkom is.

Kennismaken
Voor alle groepen binnen Salvo geldt dat belangstellenden vrijblijvend kennis kunnen komen maken met volleybal en de vereniging en drie maal gratis mogen meetrainen alvorens over een lidmaatschap te beslissen. Voor nadere informatie en trainingstijden zie www.salvo67.nl 

[Kees Diepeveen]

!