Logo vierklank.nl
Zwembad Brandenburg is weer open.
Zwembad Brandenburg is weer open. (Foto: )

Zwembad Brandenburg is weer open

  Sport

Zwembad Brandenburg heeft haar deuren weer geopend op maandag 18 mei. Exploitant SRO en gemeente De Bilt zijn heel blij dat het zwembad weer open is en alle gasten weer ontvangen kunnen worden. De plannen die SRO aan de gemeente heeft voorgelegd zijn goedgekeurd zodat opstarten weer mogelijk is. 

Nadat bekend was gemaakt dat de zwembaden vanaf 11 mei weer open mogen is exploitant SRO direct aan de slag gegaan met het opstellen van een plan nadat het protocol door de zwembadbranche online is gezet. In dit protocol zijn richtlijnen opgenomen om de veiligheid van bezoekers en de medewerkers te waarborgen. Dit is één van de redenen waarom in fases wordt opgestart

Besloten is om te starten met de kinderen die bijna gaan afzwemmen voor hun A-, B- of C-diploma. Daarnaast zijn de banenzwemmers, onder bepaalde voorwaarden en mét reservering, weer welkom. 

Voorafgaand aan een bezoek van het zwembad en voor actuele informatie wordt iedereen verzocht de website www.zwembadbrandenburg.nl. of de website www.sro.nl te checken en er rekening mee te houden dat de maatregelen, aangepaste huisregels en aanwijzingen van de medewerkers opgevolgd worden.

door Kees Diepeveen

Meer berichten