Een drukte van belang in het strafschopgebied van de bezoekers

Knap herstel SVM

Sport

Een tot op de botten gemotiveerd SVM was vanaf de eerste minuut goed bij de les in de thuiswedstrijd tegen het Utrechtse FajaLobiKDS. De bezoekers hadden dan wel het betere combinatievoetbal maar werden niet echt gevaarlijk.

SVM stelde steeds vaker met snelle en gevaarlijke counters de Utrechtse verdediging op de proef. Goede schoten, een kopbal net naast het doel: SVM had voor de rust de score moeten openen.

Thee

Na de theepauze zette SVM het goede spel voort. Onnodig balverlies gaf de Utrechtenaren een niet te missen kans en vlak na de rust stond de 0-1 op het scorebord. SVM bleef in zichzelf geloven en nog voor de 60e minuut zorgden Coen Swart en Perry van den Bunt met twee prima schoten voor de 2-1 voorsprong. Even later kreeg Roy Wijman de kans op de wedstrijd op slot te gooien maar hij zag zijn schot net naast gaan. Mike de Kok zorgde voor de 3-1 en maakte in de 89ste uit een strafschop de 4-1. FajalobiKDS maakte in de 96ste minuut - eveneens uit een strafschop - nog de 4-2.

SVM staat stevig op de derde plaats. De komende 2 weekenden zijn er door de voorjaarsvakantie geen competitiewedstrijden. De Maartensdijkers spelen op donderdag 20 februari om 20.15 uur thuis tegen SEC (Soest) en op zaterdag 29 februari uit om 13.00 uur tegen Odysseus '91 uit Utrecht.