Keeper Max Koetze kon driemaal een treffer van de gastheren niet voorkomen.

SVM verliest aansluiting

Sport

Zaterdag speelde SVM de thuiswedstrijd tegen het Utrechtse Vechtzoom. De uitwedstrijd in Maartensdijk was met 7-1 gewonnen, dus vol goede moed was het team naar Utrecht afgereisd.

Afwezig waren de gebroeders Engel en Jordy van der Lee, maar ook zonder hen moest het toch wel kunnen. al in de eerste minuut stond Mike Boshuis alleen voor de keeper, maar miste. Tien minuten later scoorde Vechtzoom met een afstandsschot de 1-0. Na balverlies verdubbelden de gastheren in de twintigste minuut hun voorsprong. Met deze stand zochten de bezoekers en spelers voor thee en rust de kleedkamers op.

Na de rust komt Coen de Swart voor Frank van Brenk; SVM werkt wat harder en dringt wat mee aan; resultaat blijft vooralsnog uit. Na 75 minuten wisselen Roy Wijman en Perry van den Bunt voor Jorn Brefeld en Jelle van den Tol. SVM krijgt nog wel wat kansen maar het geluk zat niet mee. Vechtzoom onderschept in de 88ste minuut een wat ongelukkige terugspeelbal en maakt een derde treffer. Vlak voor het laatste fluitsignaal missen de bezoekers nog een strafschop. Met de 3-0 eindstand verliest SVM de directe aansluiting met de beide koplopers EDO en Elinkwijk. Aanstaande zaterdag ontmoet SVM thuis het Utrechtse Faja Lobi KDS; de uitwedstrijd werd met 3-5 gewonnen.