Handhaving voor TZ

Sport

Tegen het reeds gedegradeerde Die Haghe was de opdracht voor Korbalclub Tweemaal Zes uit Maartensdijk eigenlijk heel simpel: 2 punten binnen halen, goede uitslagen in de rest van de poule en handhaving in de overgangsklasse zou een feit zijn.

Na een fantastische opening door TZ stond er na 12 minuten een 10-3 voorsprong op het scorebord. Hierna werd er verdedigend matig geacteerd en was de ruststand 19-15.

Na rust liep TZ weer snel uit naar 27-20 waarna de ploeg nooit meer echt in de problemen kwam. Het werd uiteindelijk een doelpuntrijke 34-29 overwinning en daardoor ook de definitieve handhaving.

Over 14 dagen is de laatste thuiswedstrijd tegen de waarschijnlijke kampioen Odik en tevens de laatste zaalwedstrijd van Randy, Milenka, Anouk en Nawal; nog eenmaal de kans om te knallen, ook hopelijk weer gesteund door een luidruchtige TZ publiek.