Logo vierklank.nl
Even bellen met een ander kan veel betekenen.
Even bellen met een ander kan veel betekenen.

Biltse Telefoonlijn zoekt vrijwilligers

  Human Interest

De Biltse telefoonlijn is onlangs van start gegaan. Met dit lokale initiatief bellen vrijwilligers regelmatig met mensen die het huis niet uit mogen. Een simpele manier om anderen een hart onder de riem te steken.

De Biltse telefoonlijn is een initiatief van Mens De Bilt en Samen voor De Bilt. Direct nadat duidelijk werd dat het coronavirus ons dagelijkse leven ingrijpend veranderde, startte de Biltse Telefoonlijn om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen onderling contact kunnen hebben. Deze service zorgt ervoor dat iemand zijn verhaal kwijt kan, een ander via de telefoon leert kennen en eens iets anders hoort. De Biltse telefoonlijn is vooral belangrijk voor mensen en echt niet alleen ouderen, die de deur niet meer uit mogen. 

Vrijwilligers gezocht

In eerste instantie waren er genoeg vrijwilligers om te bellen. Inmiddels melden zich steeds meer mensen die graag gebeld willen worden. Nieuwe vrijwilligers zijn van harte welkom; neem hiervoor contact op met maatjes@mensdebilt.nl, tel: 030 7440595 tijdens werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur. 

Meer berichten