Logo vierklank.nl

Ook aanpassingen bij WVT door het coronavirus

  Human Interest

Net als vele organisaties volgt men ook bij WVT de richtlijnen van de Rijksoverheid (ook) in het kader van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het pand aan de Talinglaan 10 in Bilthoven zal dan ook tot en met 6 april gesloten zijn. Tenzij er andere maatregelen worden afgekondigd hopen de medewerkers daarna weer iedereen in goede gezondheid te ontmoeten.

Zaterdag 2 mei is bij WVT de jaarlijkse plantjesmarkt in samenwerking met Groei & Bloei afdeling De Bilt Bilthoven. Op deze markt worden een-jarigen verkocht, opgekweekt door leerlingen van het Seystercollege uit Zeist. Naast deze een-jarigen bieden leden van de afdeling een grote variëteit aan van door hen zelf opgekweekte planten. De plantenbeurs wordt gehouden van 10.00 tot 12.00 uur. Toegang is gratis.

Boekenbeurs 

De boekenbeurs wordt gehouden op 22 en 23 mei. Inleveren van boeken kan op werkdagen tussen 09.00 en 16.00 uur en van 19.00 tot 21.30 uur (behalve vrijdagavond) in het gebouw. Tijdens de periode dat WVT gesloten is wegens het Coronavirus kan dit uiteraard niet. 

Kindervakantieweek 

Traditioneel wordt in de eerste week van de zomervakantie de Kindervakantieweek georganiseerd voor basisschoolkinderen. In 2020 is dat van 20 t/m 24 juli. Minimale leeftijd voor deelname is 4 jaar (peildatum 1 mei 2016). Meer informatie over deze week is te vinden op de website van WVT.

Traditiegetrouw begint in april de inschrijving. Nu het pand voor de komende weken gesloten is krijgt iedereen een eerlijke kans deelname aan te geven en worden de inschrijfmomenten op geschoven: Zie daarvoor Facebook of de website. Voor meer informatie over Kindervakantieweek is WVT na 6 april via kvw@vvsowvt.nl of tel. 030 228 4973 bereikbaar.

Meer berichten