Logo vierklank.nl
Joost van Atlas en Mirjam van Soepel & Gezond zijn een samenwerking aangegaan.
Joost van Atlas en Mirjam van Soepel & Gezond zijn een samenwerking aangegaan. (Foto: )

Yoga bij Atlas Fysio in Maartensdijk

  Human Interest

Atlas Fysio biedt in samenwerking met Soepel & Gezond op de woensdagavond Yogalessen aan in de praktijk aan de Tolakkerweg in Maartensdijk.

Joost de Rooij van Atlas Fysio ziet zijn spreekkamer dagelijks volstromen met patiënten bij wie stress en spanning een grote rol spelen bij het ontwikkelen van lichamelijke klachten. Lichaam en geest zijn één. Yoga werkt vanuit dit principe. Als beweegvorm kan Yoga goed helpen je meer te ontspannen waardoor pijnklachten voorkomen of verminderd worden.

Balans

Mirjam de Boer richt zich tijdens haar lessen op de balans tussen lichaam en geest. De lessen van Mirjam zijn gericht op een samenspel van spanning en ontspanning, waardoor je lichaam sterker en flexibeler wordt. Ook reguleert Yoga de ademhaling, geeft het je meer energie, sterkere spieren, een betere lichaamshouding en goede nachtrust. Mirjam verwoordt het als volgt: 'De energie die je erin stopt, krijg je dubbel en dwars terug.'

Gratis kennismakingsles

Bel of mail voor een gratis porefles naar Atlas Fysio, tel. 0346-210592 - info@atlasfysio.nl of Mirjam de Boer, tel. 06-57314774- info@soepelengezond.nl.

Meer berichten