Logo vierklank.nl
De huishoudbeurs is uitgegroeid tot een lifestyle evenement voor de moderne vrouw.
De huishoudbeurs is uitgegroeid tot een lifestyle evenement voor de moderne vrouw. (Foto: Pieter Magielsen)

Tickets voor Huishoudbeurs

  Human Interest

De Huishoudbeurs, al sinds 1955 gehuisvest in de Amsterdamse RAI, draait al lang niet meer om slechts huishoudelijke apparatuur. Het is uitgegroeid van vakbeurs voor de Nederlandse huisvrouw tot lifestyle-event voor de moderne vrouw. Op de 75e editie, die 22 februari van start gaat, is ook ruimte voor onder andere mindfulness workshops, vegan foodtrucks en een tattooshop.

De edities van 1950 tot nu geven naast een ontwikkeling van de beurs ook een sterk veranderende Nederlandse maatschappij weer. Halverwege de vorige eeuw stonden de beurzen nog in het teken van naaimachinedemonstraties en innovaties die het schillen van de aardappel zouden vergemakkelijken. Naast proeven, proberen, lachen, passen en shoppen is er dit jaar ook veel te vieren op de Huishoudbeurs. Voor haar 75e editie pakt de beurs feestelijk uit met bijzondere extra's, zoals de presentatie van een eigen geur, veel cadeautjes en een unieke kans om op de set van Goede Tijden, Slechte Tijden te staan. Ook de zusterevenementen zijn jarig: de Negenmaandenbeurs, het Pasar Colours Festival en The Model Convention verrassen de bezoekers daarom met speciale activiteiten.

De Negenmaandenbeurs is het grootste evenement op het gebied van zwangerschap en baby’s. Het biedt volop informatie en inspiratie; over verzorging, voeding, gezondheid, inrichting van de kinderkamer, leerzaam speelgoed, veiligheid, vervoer en nog veel meer. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 - 18.00 uur en op donderdag 27 en vrijdag 28 februari van 11.00 - 22.00 uur. Bezoekers van de Negenmaandenbeurs hebben op dezelfde dag gratis toegang tot de Huishoudbeurs en het Pasar Colours Festival.

Lezersactie
Voor de lezers van De Vierklank is een aantal kaarten beschikbaar. Om hiervoor in aanmerking te komen stuurt u een mail naar info@vierklank.nl met in het onderwerp 'rai75'. De kaarten worden onder de inzenders verloot. Iedereen ontvangt bericht.

Meer berichten