Spaarkring
Logo vierklank.nl
Ingezonden

Spaarkring

  Evenement

Spaarkring in De Bilt-Bilthoven gaat door.

Je kunt nog steeds instappen!

De eerste spaarkring is begin juli afgesloten en gaat in september weer door! Er is nog plaats voor maximaal 6 deelnemers. Een spaarkring is voor iedereen die graag wat wil sparen en daarbij geholpen en geïnspireerd wil worden door anderen. De groep bestaat uit ongeveer 5 -10 deelnemers en komt één keer per twee weken bij elkaar. Iedere deelnemer spaart per bijeenkomst een bedrag dat hij of zij zelf kiest. Na 9 maanden krijgen de deelnemers hun eigen spaargeld terug.

Waarom een spaarkring?
De meeste mensen willen wat geld achter de hand hebben. Maar veel mensen hebben moeite met sparen. In een spaarkring inspireer je elkaar om geld opzij te zetten voor iets wat je graag wilt: een fiets, een meubelstuk, een bril, een kunstwerk, een buffer bij opstarten bedrijf, een vakantie, iets of iemand afbetalen of geld achter de hand voor een kapotte wasmachine … Het gaat niet om hoeveel je spaart, maar om de mindset óm te sparen. Een van de deelnemers zegt: ‘In het begin dacht ik dat ik niet zou kunnen sparen. Maar later merkte ik dat je wel een manier vindt om iets te sparen, al is het maar 50 cent’.

De begeleiders
Begeleider van de spaarkring in De Bilt-Bilthoven is Rianne Smit. Rianne begeleid mensen die het moeilijk vinden om op te opruimen in hun hoofd, hart of huis en is ook begeleider van de “Lift je leven” groepen voorheen Budgetkring, in De Bilt-Bilthoven. Zij kent de positieve kant van ‘leven met minder’ en wil je daar graag meer over vertellen.

Wij streven naar een gemengde groep qua leeftijd, geslacht en inkomen. Aanmelding bij Rianne Smit debilt@spaarkring.nl of 06 19552803. Stichting Cash2Grow wordt ondersteund door onder andere het Oranjefonds. Meer informatie over spaarkringen kun je vinden op www.cash2grow.nl.

Meer berichten