Logo vierklank.nl
V.l.n.r. de Zeister cultuurwethouder Marcel Fluitman,  Gerrit-Jan Vlasveld, voorzitter Raad van Toezicht, Marcel Jansen, directeur/bestuurder Zeister Muziekschool,  Rob Schouw directeur van KunstenHuis, Cees van Es, voorzitter stichtingsbestuur KunstenHuis en de Biltse wethouder van cultuur Hans Mieras.
V.l.n.r. de Zeister cultuurwethouder Marcel Fluitman, Gerrit-Jan Vlasveld, voorzitter Raad van Toezicht, Marcel Jansen, directeur/bestuurder Zeister Muziekschool, Rob Schouw directeur van KunstenHuis, Cees van Es, voorzitter stichtingsbestuur KunstenHuis en de Biltse wethouder van cultuur Hans Mieras.

Fusie Zeister Muziekschool en KunstenHuis

  Cultuur

Maandag 1 juni vond in de Zeister Muziekschool de aftrap plaats van een traject dat eind dit jaar moet leiden tot een fusie tussen de Zeister Muziekschool en KunstenHuis. Vorige week werden de Raad van Toezicht van de Zeister Muziekschool en het bestuur van KunstenHuis het eens over een gezamenlijke toekomst. Marcel Fluitman noemt het een bijzonder moment voor allemaal. Hij trad een jaar geleden in Zeist aan als wethouder en trof toen het dossier van de voorgenomen fusie tussen Muziekschool en KunstenHuis. 'We zijn met elkaar het proces ingegaan en dat heeft ons verder gebracht. Zeist en De Bilt hebben een gezamenlijk belang maar uiteindelijk gaat het om de Muziekschool, het KunstenHuis en alle mensen die er gebruik van maken. We geloven erin en hebben ingezet op de volledige ondersteuning die nodig is om jullie zover te krijgen om de stap te maken. We zijn er trots op dat het gelukt is.'
[GG]

Meer berichten