Benefietconcert

Cultuur

Op dinsdag 9 juni om 20.00 uur vindt er in de muziekkamer van Huize Gaudeamus / Walter Maas Huis (Gerard Doulaan 21, Bilthoven) een bijzonder benefietconcert plaats ten bate van de renovatie van deze muziekkamer met z'n bijzondere geschiedenis.

Dankzij dergelijke benefietconcerten, donaties en subsidies van de Stichting De Mens en Zijn Natuur, de Rotaryclub Bilthoven-Zandzegge en het Stimuleringsfonds van de Rabobank Utrechtse Heuvelrug was het al mogelijk een betere vleugel aan te schaffen. En begin september is de renovatie van de muziekkamer gepland. Betere verlichting, verbetering van de akoestiek, schilderwerk e.d.

Meesterviolist Kees Hülsmann zal samen met (zijn vrouw) cellist Mariëtte Landheer en pianist Marian Bolt muziek van vioolvirtuoos en componist Frits Kreisler ten gehore brengen waaronder het vermaarde Liebeslied en Liebesfreud. Kaarten kunnen vanaf 2 juni besteld worden via juul.van.trigt@planet.nl. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met de secretaris van het bestuur via pascalrijnders@par-partner.nl of 06 55 104 302.