De avondvierdaagse in Maartensdijk gaat binnenkort van start.
De avondvierdaagse in Maartensdijk gaat binnenkort van start.

Avondvierdaagse Maartensdijk

Algemeen

Op maandag 13 mei trekken de liefhebbers de wandelschoenen aan voor de eerste dag van de 51e Avondvierdaagse Maartensdijk. 

De tien-kilometerlopers vertrekken iedere avond om 18.00 uur en de vijf kilometerlopers gaan om 18.15 van start. Zowel de start als finish op de vier avonden is in Dijckstate. De slotavond op donderdag zal weer in het teken staan van de traditionele intocht met bloemen en muziek.

Een deelnemer dient op 30 september 2023 tenminste 6 jaar te zijn, of tot groep drie van de basisschool te behoren. Deelnemers van de groepen drie en vier kunnen slechts inschrijven als er onder begeleiding van een volwassene wordt gelopen.

Het inschrijfgeld bedraagt 6,00 euro per deelnemer; inschrijving is mogelijk in Dijckstate op dinsdag 30 april tussen 19.00 en 20.30 uur. Daarna bestaat nog een beperkte mogelijkheid tot na inschrijving; in dat geval zal om administratieve en organisatorische redenen het inschrijfgeld worden verhoogd tot 8,50 euro per persoon. Digitaal inschrijven is nu al mogelijk; zie hiervoor en voor andere vragen maartensdijk.sgwb-a4d.nl.         (Ad Nieuwenhuis)