Prachtige collectie comfortabele schoenen in de Prettig Lopen Winkel.
Prachtige collectie comfortabele schoenen in de Prettig Lopen Winkel.

Stap comfortabel het voorjaar in

Algemeen

De Prettig Lopen Winkel aan de Diependaalsedijk 14 in Maarssen trapt het voorjaar af met een nieuwe collectie comfortschoenen, sandalen, wandelschoenen, bergschoenen en wandelsandalen. Op zaterdag 6 april wordt er in de winkel een Prettig Lopen Dag georganiseerd. Een dag met tal van activiteiten in de winkel.

De diversiteit op de wandelafdeling is enorm met een nieuwe collectie comfortabele schoenen en sandalen voor dames en heren. Moderne, klassieke en sportieve dames en heren schoenen en sandalen. De collectie in de winkel is met zorg samengesteld, u vindt schoenen en sandalen in verschillende breedtematen en allen met uitneembaar voetbed.

Prettig Lopen Dag
Tijdens de Prettig Lopen Dag kunt u komen proeflopen op de Xsensible Stretchwalker, de sneaker met een unieke balanszool die zorgt voor een natuurlijke lichaamshouding. U kunt de hele zaterdag terecht voor gratis kort advies van een podoloog, podotherapeut, pedicure of een heerlijke voet- of onderbeenmassage. Tijdens deze dag kunt u gratis advies inwinnen met betrekking tot het onderhoud van uw wandelschoenen en daarbij maakt u kans op een mooie prijs.

Inloopspreekuur
Op de eerste woensdagmiddag v/d maand en de derde zaterdagmorgen van de maand is er een gratis open inloopspreekuur Podoloog & Podotherapeut. Samenwerking is belangrijk bij voet en houdingsklachten. Kijk voor meer informatie op de website of bel voor informatie.