Zonnebloemgasten genieten van de vogelshow.
Zonnebloemgasten genieten van de vogelshow.

Zonnebloem bezoekt Avifauna

Algemeen

Op 7 september heeft de Zonnebloem De Bilt Bilthoven voor haar gasten een uitstapje georganiseerd naar vogelpark Avifauna. Zo’n twintig vrijwilligers hebben 42 gasten een mooie dag bezorgd.

De bus vertrok vanaf verzorgingshuis De Bremhorst. Bij aankomst stonden de rolstoelen al klaar en konden de gasten bijgestaan door een vrijwilliger gaan genieten van de vele mooie vogelsoorten. Gasten met een rollator konden zelfstandig het park verkennen. Vóór de lunch kon men getuige zijn van het voederen van de dwergaapjes; vervolgens was er een lunchbuffet, met o.a. koude en warme gerechten en daarna was het tijd voor de vogelshow; een spektakel waarbij verschillende vogelsoorten hun behendigheid laten zien. Daarna konden de pinguins bewonderd worden tijdens het voeren. 

Zonnebloem is op zoek naar vrijwilligers die gasten willen bezoeken of mee willen helpen bij uitstapjes. Ook chauffeurs zijn welkom. Je kunt je aanmelden als vrijwilliger/chauffeur bij de Zonnebloem de Bilt-Bilthoven via tel. 030 2080211 of via de mail: zonnebloem.debilt.bilthoven@hotmail.com.

(Lout Bracke)