Iedere week is er weer iets nieuws te vinden.
Iedere week is er weer iets nieuws te vinden.

Hippe, betaalbare dameskleding bij ByMFashion

Algemeen

door Walter Eijndhoven

Sinds maart 2022 heeft Winkelcentrum Planetenbaan in Bilthoven er een leuke, hippe dameswinkel bij. Een winkel waar je zomaar iets vindt, dat je altijd al graag wilde hebben. Hangt er ditmaal niets bij, niet getreurd. Wekelijks komt er nieuwe kleding binnen. 

Eigenaar Marion den Braber had al van jongs-af interesse in mode. Nadat haar vorige job eindigde, was het ook niet zo gek dat zij een eigen kledingwinkel wilde beginnen. En toen kwam een geweldige kans langs. ‘Eind 2021 stopte mijn werk en moest ik op zoek naar iets anders. Toen kwam een mooie kans: een eigen kledingwinkel in ‘Winkelcentrum Planetenbaan’ in het mooie Bilthoven’. 

Marion huurde het pand en ging aan de slag. Gelukkig is haar man erg handig en verbouwde de hele winkel. Nieuwe pashokjes, een mooie toonbank en alles werd opnieuw geschilderd en ingericht. ‘Maart 2022 opende ik eindelijk mijn eigen winkel’, vertelt Marion.

Gezelligheid
Zij voelt zich hier, ook nog in haar eigen buurt, als een vis in het water. Zij kent de buurtbewoners en vaak komen deze gewoon even langs voor een kop koffie en een praatje. Marion: ‘Mijn winkel heeft ook een sociale functie in de buurt. Het is leuk als klanten iets kopen, maar zij komen zeker ook langs voor de gezelligheid’.

ByMFashion verkoopt geen merkkleding, maar wel leuke, hippe en betaalbare dameskleding. Vooral het Wasparfum, een lekker luchtje in de wasmachine voor je was, vindt momenteel gretig aftrek. Wie niet kan langskomen in de winkel, kan ook bestellen via de webshop. Voor meer informatie over accessoires, blouses, bodywarmers, broeken, colbertjes, gilets, jassen, jurken, schoenen, tops en vesten: www.bymfashion.nl