Koffiemoment Nederlandse les op dinsdag.
Koffiemoment Nederlandse les op dinsdag.

Buurten in Buurtkamer Molenkamp

Algemeen

De Activiteitenruimte van Mens De Bilt, Molenkamp 60, is omgedoopt tot Buurtkamer Molenkamp. Een ontmoetingsplek met inloopmomenten en activiteiten die tevens gericht zijn op het versterken van je eigen netwerk. De activiteiten worden veelal georganiseerd door vrijwilligers en inwoners uit de buurt.

Naast Buurtkamer Molenkamp zijn Buurtkamer Dorpsstraat en Buurtkamer Kometenlaan inmiddels een begrip in onze gemeente. Tijdens de inloopmomenten kun je onder het genot van een kopje koffie of thee bijvoorbeeld de krant lezen of een gesprek voeren met de overige aanwezigen. Gezamenlijk een spelletje spelen is ook mogelijk. En wie weet ontmoet je mensen met dezelfde interesses en ontstaat er een leuk idee voor een gezamenlijke activiteit. Mens kan dan weer helpen bij het organiseren daarvan.

Workshops
Twee keer in de maand op maandagmiddag kan er meegedaan worden met een creatieve workshop. Deze worden georganiseerd door vrijwilliger Wendy. Hiervoor is het wel nodig om je van tevoren op te geven in verband met de aanschaf van materialen. Op de website onder ‘Kopje gezelligheid met vleugje creativiteit’ is te lezen welke workshops gegeven worden.

Inloop
De wekelijkse inloopmomenten zijn op maandag- en woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur en vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur en op de laatste donderdagavond van de maand van 19.15 tot 21.15 uur ( voor 23- tot 45jarigen).

Tijdens de inloopmomenten is er een vrijwillige gastvrouw/heer aanwezig om je te ontvangen en te zorgen voor een kopje thee/koffie. Voor een deel van de inloopmomenten is nog behoefte aan vrijwillige gastvrouwen/heren. Vind je het leuk om te helpen, neem dan contact op met Wilma van Poelgeest: w.vanpoelgeest@mensdebilt.nl of 06 47296337.