Afbeelding

Tweede Bilthovense Maestro

Algemeen

Na het succes van de eerste Bilthovense Maestro in 2022 organiseert het Nederlands Brandweerorkest ook dit jaar weer een Maestro; ‘Wie dirigeert de sterren van de hemel op het Vinkenplein en wordt de tweede Bilthovense Maestro’? Het evenement vindt plaats op zondag 4 juni tussen 12.30 uur en 17.00 uur op het Vinkenplein in Bilthoven. 

Tien bekende gezichten in de gemeente De Bilt krijgen de unieke kans om het Nederlands Brandweerorkest (NBO) te dirigeren en te strijden om de trofee. Voorafgaand aan het evenement krijgen de deelnemers een workshop dirigeren van Lucienne de Valk, dirigent van het NBO. Ook mogen de deelnemers een repetitie van het NBO bijwonen om hier hun stuk al een keer te dirigeren. 

Aanmelden c.q. info
Op de vrijdagen 12, 19 of 26 mei van 19.00 tot 21.00 uur zijn er Workshop dirigeren + oefenen voor het orkest, op vrijdag 2 juni van 20.00 uur tot (uiterlijk) 22.00 uur kan er een repetitieavond van het NBO worden bijgewoond en zondag 4 juni tussen 12.30 en 17.00 uur is er het uiteindelijk hoogtepunt; Maestro

Voor het evenement kunnen zich maximaal 10 kandidaten aanmelden: ter bestrijding van de onkosten wordt van de deelnemers een vrijwillige eigen bijdrage gevraagd. 

Inschrijven kan via maestro@brandweerorkest.com, waar ook verdere info is te verkrijgen.