De winterwandeling wordt altijd druk bezocht.
De winterwandeling wordt altijd druk bezocht. Foto: Henk

Winterse Stamppotwandeling

Algemeen

Op zaterdag 28 januari organiseert de Agrarische NatuurVereniging Noorderpark een winterwandeling door de polder, met na afloop een stevig stamppotbuffet in museumboerderij Vredegoed.

Het vertrek is om 15.00 uur in Oud-Maarsseveen (Vredegoed, Heuvellaan 7 in Tienhoven). De wandeling door het boerenland duurt zo’n 1,5 uur en wordt begeleid door een ervaren gids, die over de historie van het gebied vertelt. 

De organisatie hoopt op winterse taferelen met vorst of sneeuw, maar vogels en weidse uitzichten zijn er in ieder geval. Houd wel rekening met het natte land en het weer (laarzen en warme kleding). In verband met vee kunnen honden niet mee. Na de wandeling is er een stamppotmaaltijd. 

De wandeling en eten duren tot ongeveer 18.30 uur. In verband met het gezamenlijk stamppot eten, is vooraf aanmelden noodzakelijk via aanmelden@anvnoorderpark.nl.

Deelname is gratis voor leden van de Agrarische Natuurvereniging Noorderpark.. Lid worden is ook ter plaatse mogelijk. Parkeren kan op het terrein van de museumboerderij.