De laatste les van de dames werd afgesloten met een groepsfoto.
De laatste les van de dames werd afgesloten met een groepsfoto.

90-ers nemen afscheid van de gym

Algemeen

Op woensdag 21 december was het de laatste les voor Cocky ter Laak (90) en Fenny Slingerland (91), beiden midden op de foto, en werden zij door trainster Lisette en de 2 damesgroepen in het zonnetje gezet. Bijzonder was het dan ook dat hun allereerste turntrainer Jan Brouwer (84) hier bij aanwezig kon zijn. 

Destijds (in 1964 en 1980) werden zij ingeschreven als lid van CSV Fraternitas De Bilt. Elke week werd er gegymd en het sociale aspect werd zeker niet vergeten. Maar wanneer je beiden de 90 jaar bent gepasseerd dan komt er toch een keer een einde aan je gymcarrière bij de plaatselijke sportvereniging. 

Diensten
Ondanks hun hoge leeftijd kwamen zij trouw elke week op les, bijna 60 en 43 jaar lang. En in al die jaren zijn zij ook heel betrokken geweest bij de club en hebben zij vele hand- en spandiensten verricht. Gymo!nt De Bilt is dan ook heel trots dat zij zolang hebben mogen en kunnen gymmen. Ook zo fit blijven? Er is nog volop plaats. Meld je aan voor een gratis proefles van Blij (f) Fit, en kijk op de site van www.gympoint.nl/gympoint-de-bilt . Bellen kan natuurlijk ook; 030 2203164.         (Lisette van Wijk)