De taart wordt aangesneden door twee oud voorzitters Sylvia Bontan en Henri L’Honoré Naber.
De taart wordt aangesneden door twee oud voorzitters Sylvia Bontan en Henri L’Honoré Naber.

Taart bij Groei en Bloei

Algemeen

De afdeling De Bilt, Bilthoven, Huis ter Heide e.o. van Groei & Bloei kon eindelijk een bijzonder feestjaar inluiden. Na een jaar van feesten in verband met het 150 jarig bestaan van de landelijke vereniging was het nu de buurt aan de lokale afdeling.

Immers op 29 januari 1923 is de afdeling officieel opgericht en nu 100 jaar later bestaat de afdeling nog steeds. Dat had men 100 jaar geleden wellicht niet gedacht, maar natuurlijk wel gehoopt, want vanaf het begin is men sterk gericht geweest op de groene omgeving en om anderen deel genoot te maken van al het moois dat tuinen en groen te bieden hebben. 

Een groen en vrolijk programma is voor dit feestjaar ontwikkeld waarin activiteiten voor leden en niet leden worden teruggevonden. Open tuinen, een plantjesmarkt en een voortuinwedstrijd zijn maar een paar zaken om te noemen. Alle activiteiten staan vermeld op de website bilt.groei.nl/activiteiten.

Wie belangstelling heeft voor groen en tuinen is welkom tijdens één (of meerdere) van de activiteiten en maakt kennis met c.q. ontmoet enthousiaste en bevlogen tuinliefhebbers. (Ellen van de Vrugt)

Taarttuinders.jpg