Ook van bovenaf een goed beeld van een eenzijdige wedstrijd.
Ook van bovenaf een goed beeld van een eenzijdige wedstrijd.

Dos Westbroek legt ook Odik over de knie

Algemeen

Met een eenmalige afwezigheid van aanvoerder Tim Nap werd afgelopen zaterdag door Dos de wedstrijd tegen Odik uit Barneveld afgewerkt. Odik, een constante middenmoter, moet het dit seizoen voornamelijk hebben van de afstandsschoten. Het korte spel onder de korf laat nogal eens te wensen over.

En daar maakte Dos dankbaar gebruik van. Ondanks dat ODIK redelijk bleef aanhaken hadden de Westbroerks geen kind aan het team uit Barneveld. Het was dan ook leuk om te zien, dat ook vanaf de Dos-kant, er veel gescoord werd door soms prachtige afstandsschoten.

Ondanks dat er de hele partij weinig spanning op de wedstrijd leek te staan, begon Dos toch weer wat gemakzuchtig en rommelig aan de 2e speelhelft. Daarnaast viel de man in vorm, Jeroen de Groot met een vervelende knie blessure, vlak voor tijd uit. Dos won met 18-23

Hierdoor, met volgende week zaterdag om 18:10 uur in Maartensdijk, de topper tegen de nummer 1 Avanti op het programma. Toch nog wat werk aan de winkel in Westbroek. (Fred van Ettikhoven)