De eerstvolgende 'Samen Eten' wordt gehouden op woensdag 14 december a.s. Vanaf 18.00 uur ben je van harte welkom, om 18.30 uur gaan we aan tafel.
De eerstvolgende 'Samen Eten' wordt gehouden op woensdag 14 december a.s. Vanaf 18.00 uur ben je van harte welkom, om 18.30 uur gaan we aan tafel.

‘Samen Eten’ bij Alive

Algemeen

Elke 2e woensdag van de maand organiseert Alive ‘Samen Eten’. Per avond komen er ca. 35 mensen in de leeftijd van 0 tot 100 jaar die alleen zijn of het lastig vinden nieuwe contacten te vinden. 

‘Samen Eten’ is er voor alle mensen uit De Bilt en heeft als doel om nieuwe ontmoetingen te faciliteren, elkaar te leren kennen, het leven te delen en samen te genieten van een heerlijk maaltijd. Deelname is gratis maar je mag natuurlijk altijd een vrijwillige gift in de pot doen. 

Naast een vast kookteam is het idee dat men als deelnemer iets te eten voor ca. 4 personen meeneemt. Dat kan een lekker hapje vooraf zijn, een toetje of bijvoorbeeld iets lekkers bij de koffie. Alles wat meegenomen wordt is goed en het is niet verplicht, er is altijd voldoende te eten voor iedereen. Wanneer de groep groter wordt is het plan om ‘Samen Eten’ op verschillende plekken in De Bilt te organiseren. Op dit moment passen er nog mensen bij in het gebouw aan de Ambachtstraat 3b in De Bilt waar ook de zondagse diensten en doordeweekse samenkomsten worden gehouden. Aanmelden voor het ‘Samen Eten’ is wel noodzakelijk. Dat kan via alivedebilt.nl/samen-eten of via het telefoonnummer: 0643270836.