Afbeelding

Biltse Streekmarkt in het teken van Kerst

Algemeen

De Biltse Streekmarkt is een initiatief van Stichting Biltsheerlijk, die lokaal en milieuvriendelijk voedsel de normaalste zaak van de gemeente De Bilt wil maken. Lokale producenten uit alle kernen van de gemeente kunnen hier hun producten verkopen. De eerstvolgende markt is op vrijdag 9 december van 15.00 tot 19.00 uur bij Kinderboerderij De Schaapskooi, Melkweg 1B in Bilthoven.

Op de Biltse Streekmarkt staat lokaal geproduceerd, gezond en milieuvriendelijk voedsel centraal. Om de markt aantrekkelijk te maken voor bezoekers probeert men naast voedsel ook enkele andere non-food ondernemers een plek te bieden, waarbij het belangrijk is, dat het duurzame producten zijn met een transparant, goed verhaal.

Deelnemers
De Biltse Streekmarkt heeft veel trouwe en ook iedere keer nieuwe deelnemers. De markt is bijna vol. Ondanks het warme weer van de afgelopen weken is het groenteseizoen bijna voorbij. Dus weinig groente op de markt maar wel het gebruikelijke assortiment aangevuld met veel mooie duurzame kadootjes.

K’zz Voice 
Op vrijdag 9 december treedt close harmony koor K’zz Voice uit Bilthoven op bij de Biltse Streekmarkt. Vanaf 17.00 uur zingt het koor vrolijke soul en jazznummers. Om alvast in de kerststemming te komen wordt daarnaast ook kerstrepertoire gezongen. K’zz Voice is een close harmony koor uit Bilthoven; momenteel is er plek voor nieuwe leden, bij de tenoren en bassen. Meer informatie: facebook.com/kzzvoice [HvdB]