Tweemaal Zes kon het tegen Die Haghe niet bolwerken.

Verlies voor Tweemaal Zes

Dit weekend speelde Tweemaal Zes 1 tegen Die Haghe (uit Den Haag). Voorafgaand aan de wedstrijd was het duidelijk dat dit een lastige pot zou worden. In de voorbereiding op dit seizoen is er ook tegen deze Haagse ploeg geoefend. Deze oefenwedstrijd werd met een significant verschil verloren.

Dit weekend hadden de Hagenezen het een stuk lastiger. Mede dankzij het goede verdedigende werk bleef TZ dichtbij. De rust werd ingegaan met een stand van 7-10. In de tweede helft was er tweemaal een kans om het verschil te verkleinen naar 2 goals en zo de aansluiting te vinden. Helaas bleven deze kansen onbenut en liepen de gasten op dezelfde methodische manier uit als in de eerste helft; de eindstand was 12-17. Ondanks de stand, was de geboden weerstand tegen Die Haghe een stuk meer dan bij de oefenwedstrijd. Een reden om met goede moed de volgende wedstrijd tegemoet te gaan.         (Tom Hoppenbrouwer)