De Martin Luther King-school viert de winst van de wisselbeker.
De Martin Luther King-school viert de winst van de wisselbeker.

Martin Luther King-school wint Schoolkorfbaltoernooi

Algemeen

Afgelopen vrijdag vond het Jumbo Jelle Farenhorst Schoolkorfbaltoernooi plaats, georganiseerd door korfbalvereniging Tweemaal Zes. De winnaar van de wisselbeker is de Martin Luther Kingschool geworden. Die school heeft de best behaalde resultaten van de hele dag. 

Het schoolkorbaltoernooi is een jaarlijks terugkerend evenement dat al vrijwel vanaf de oprichting van de vereniging (1968) georganiseerd wordt. Het volledige programma is onder schooltijd zodat alle kinderen in plaats van een lesdag een heerlijke dag sport hebben. Alle uitslagen, standen en foto’s van de winnaars zijn na te kijken op de site van de club: www.tweemaalzes.nl

Groepen 3 en 4
Er was natuurlijk ook gedacht aan de leerlingen van de basisschoolgroepen 3 en 4. De 150 leerlingen van 5 scholen deden heel veel spelletjes, speelden een aantal korfbalwedstrijdjes, moesten schieten, door een hoepel heen gooien en in estafettevorm rondjes rennen. Dankzij de inzet van veel vrijwilligers liep alles op rolletjes. Voor alle scholen was er een mooie beker. De eerste prijs ging dit jaar naar t’ Kompas uit Westbroek.

Vier keer gratis meetrainen.
Denk je nu: dat korfballen is echt leuk, ga dan eens een keertje mee met een al korfballend klasgenootje. Iedereen mag 4 keer gratis meetrainen op de TZ-velden. Voor inlichtingen: Henny de Rooij, telnr. 0346 212971 of kijk op www.Tweemaalzes.nl.