Remco Claassen zorgt voor een leuke avond.
Remco Claassen zorgt voor een leuke avond.

Remco Claassen op het podium

Algemeen

Remco Claassen is een bekende naam in de wereld van management en communicatie en houdt een zaal vol publiek makkelijk een paar uur bezig met zijn tips en tricks. Ik & Wij, leiding geven aan jezelf en anderen. Blijvende aandacht genereren voor je product of dienst, is de basis voor een goed lopende business.

‘Verbaal meesterschap en krachtig communiceren, daar gaat het over’, vertelt Hetty van Ee van Rotary Zandzegge. ‘Dat zit in de gereedschapskist van trainer Remco Claassen, die hij de deelnemers aan het Zandzegge event in Figi gaat overdragen op 20 oktober’. 

Met zijn verhaal, anekdotes, uitwisseling met de zaal, humor en impact, wordt 20 oktober een beleving en ervaring die beklijft. Remco heeft er zin in: ‘Het gaat om de onderliggende drijfveren en het plezier aanboren in mensen. Het wordt een mix van educatie, entertainment en empowerment. Dus wel inhoud, maar niet droog. Het moet ook leuk zijn en ze moeten er iets mee kunnen in hun dagelijks werk en leven’. 

De opbrengst van de avond is voor het goede doel van de Bilthovense dames van Zandzegge: de Buddha Smile School in India. Daar krijgen kinderen van op straat levende gezinnen onderwijs, een maaltijd per dag en warme kleding die ze dag en nacht dragen.

Kaarten bestellen kan via rotaryzandzegge@gmail.com (Ilona Hofstra)

!