Afbeelding

KBH presenteert ‘Biltse Proms’

Algemeen

Wat krijg je, wanneer je twee steengoede zangers, swingende dj’s en zo’n 80 muzikanten een podium geeft om heerlijke muziek te maken? Juist, dan krijg je de Biltse Proms. Op zaterdagavond 8 oktober gaat het dak eraf in de sporthal van het H.F. Witte Centrum in De Bilt. 

Dit spetterende proms-concert voor jong en oud wordt afgesloten met een afterparty. Het publiek kan rekenen op een gevarieerde avond met een mix van musicalmuziek, popmuziek, meezingnummers en bekende klassieke werken. Vocale solisten zijn Iris Verhoek en Charly Luske. De muziek wordt verzorgd door de Koninklijke Biltse Harmonie. 

Zangeres Iris Verhoek heeft al vaker met de KBH opgetreden, bijvoorbeeld met het Promsconcert in 2019, maar ze is vooral bekend als winnaar van The Voice Kids in 2017. Charly Luske heeft ook met The Voice of Holland meegedaan en is naast zanger ook tv-presentator, acteur, producent en musicalster (o.a. The Passion en We Will Rock You). 

Bezoekers kunnen staand of zittend genieten van de solisten en muzikanten. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje, welke tijdens het concert in de zaal verkrijgbaar zijn. Na het concert kan er nog verder gedanst worden op muziek gedraaid door Dj’s Dike and Lion. Kaarten kosten € 20,- ; te verkrijgen via https://events.flextickets.nl/event/biltse-proms.

Lezersactie
Voor de lezers van De Vierklank is een aantal kaarten gratis beschikbaar. Om hiervoor in aanmerking te komen stuurt u een mail naar info@vierklank.nl met ‘Biltse Proms’ in het onderwerp. De kaarten worden onder de inzenders verloot; iedereen ontvangt sowieso bericht.