Filmpje kijken in de buitenlucht.
Filmpje kijken in de buitenlucht.

Buitenbioscoop in het Van Boetzelaerpark

Algemeen

Ook deze zomer organiseert Rotary Club De Bilt-Bilthoven een Buitenbios bij de start van de zomervakantie. Na de eerdere succesvolle Buitenbios in De Bilt en de drive-in bioscoop van vorig jaar in Bilthoven zal op zaterdag 2 juli het Van Boetzelaerpark wederom worden omgetoverd in een heuse openluchtbioscoop.

Om 16.00 uur wordt eerst de familiefilm Sing 2 vertoond. Om 20.00 uur start de avondfilm, dé muziekfilm van 2021 van Steven Spielberg over liefde en bendes in het New York van de jaren ’60 met muziek van Leonard Bernstein. 

Vanwege auteursrechten mag de titel van de film niet vooraf publiek bekend gemaakt worden, maar als we verklappen dat de titel begint met ‘West’ en eindigt op ’Story’, dan bent u vast al wat wijzer.

De opbrengsten komen ten goede aan Stichting Long COVID die onderzoek mogelijk maakt naar oorzaken en behandeling van deze aandoening. Voorafgaand en tijdens de film zijn er ter plekke drankjes en hapjes verkrijgbaar uit diverse foodtrucks. Ga lekker met je kleedje of stoel in de buitenlucht naar een mooie film kijken. Het is ook mogelijk om een stoel te reserveren in combinatie met een kaartje. Meer informatie en bestellen van tickets kan via www.buitenbiosdebilt.nl. (Gert-Jan Sikking, Rotaryclub De Bilt-Bilthoven).