In het a.s. weekeinde viert FC De Bilt alweer het vijfde lustrum.
In het a.s. weekeinde viert FC De Bilt alweer het vijfde lustrum.

Vijfde lustrum van FC De Bilt

Algemeen

door Henk van de Bunt

FC De Bilt beleeft in het weekend van 10 tot en met 12 juni het 25 jarig bestaan. De club, die is ontstaan door de fusie van BVC, FAK en SV Bilthoven heeft inmiddels een belangrijke rol in het Biltse sportlandschap. 

Vicevoorzitter van FC De Bilt Guido Klomp vertelt: ‘Wij zijn ontzettend trots op de club die wij zijn geworden - een club waar iedereen welkom is en maximaal plezier kan hebben van voetbal. Om het lustrum te vieren heeft de club een programma gemaakt vol leuke activiteiten voor jong en oud’.

Reunie
Klomp vervolgt: ‘Op vrijdag 10 juni om 14.30 uur is er een Reünisten Diner voor leden die 25 jaar of langer lid zijn. De deelname staat open voor door het bestuur genodigden. En op zaterdag 11 juni is er het (gaming) FIFA22 Kampioenschap van De Bilt en is er een voetbalfestival voor de jongste jeugd van de club’.

Proosten
Op zondag 12 juni organiseert de club een feestelijk lustrum borrel voor iedereen die ooit te maken heeft gehad met FC De Bilt of de fusieclubs. Daarom zijn alle leden, vrijwilligers en oud-leden van harte welkom om te proosten op heden en verleden van de club. Guido Klomp: ‘Onze club is gebouwd door heel veel mensen uit heden en verleden en daarom willen we iedereen die ooit zijn of haar bijdrage heeft gehad uitnodigen voor een gezellige jubileum borrel.”. De borrel start om 14.30 uur in de kantine van de club. Meer informatie over de lustrum activiteiten zijn te vinden via fcdebilt.nl/25jaar.

!