Afbeelding

Aftrap 100 jaar Muziekvereniging Vriendenkring

Algemeen

In november bestaat Muziekvereniging Vriendenkring 100 jaar. Dat wordt natuurlijk gevierd. De aftrap van alle festiviteiten is woensdag 15 juni in het Dorpshuis, met een open podium in de foyer dat voor de gelegenheid wordt omgetoverd tot Muziekcafé. 

De avond begint om 19.00 uur in de grote zaal, waar alle leerlingen van de mini-cursus samen met het orkest mogen laten zien wat ze al kunnen. Wie zijn kinderen dan (nog) niet naar bed hoeft te brengen, is van harte welkom bij het Muziekcafé in de knusse foyer van het Westbroeks Dorpshuis. 

Vanaf 20.00 uur is hier alle ruimte voor een drankje en hapje en spelen orkestleden tussendoor een deuntje op hun saxofoon of koperblaasinstrument. Solo of samen. Trouwens, ook muzikanten die een ander instrument willen laten horen of een band meenemen, zijn van harte welkom. Op 15 juni biedt de Vriendenkring iedereen en elk genre een podium in het Dorpshuis van Westbroek. Arie de Bree van de lustrumcommissie vertelt graag hoe u kan meedoen: 06 55326281. 

Ook aanmeldingen voor het lustrumconcert op 5 november zijn nog van harte welkom. Inmiddels zijn er al meer dan 20 (oud-leden-)aanmeldingen op lustrum@vriendenkringwestbroek.org. (Karin Bos)